Deze kunnen elektrisch worden aangestuurd via Amazon Alexa of Google Home. De motor is van het merk Somfy en is gemakkelijk te bedienen via de Somfy app en Alexa/Google Home spraakbesturing. Als de zon ondergaat, kunnen de binnen zonwering automatisch worden gesloten. Op dat moment werkt slimme verlichting. Door een nachtscenario in te stellen, kunt u dit tegelijkertijd laten plaatsvinden en een gezellige sfeer creëren. Het dimmen van de lichten voor het naar bed gaan om een ​​soepele overgang te creëren en de nachtrust te verbeteren.

Anti inbraak

Als je op vakantie gaat, kan het fijn zijn om te weten dat er iets in huis beweegt, zodat het lijkt alsof het bewoond is. Aanwezigheidssimulaties met slimme gordijnen kunnen de indruk wekken dat er iemand thuis is door op verschillende tijdstippen gordijnen voor de ramen te trekken. Daarnaast branden in sommige kamers enkele lampen, waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is. Dit kan potentiële indringers afschrikken. Een veilig gevoel dus.

Comfortabel

Zie je vervelende reflecties op je computerscherm als je thuis werkt? De Somfy Sun Sensor laat de jaloezieën automatisch zakken. De motor werkt stil en heeft langzame start- en softstop-functies om de concentratie niet te verstoren.

Lichtinval

Ik heb last van hinderlijke reflecties van de zon op mijn tv, maar wil niet alle lichten uitdoen? Verander dan de positie van de raamdecoratie. De motor doet het werk voor je, zo kun je ontdekken hoe jij raamdecoratie het liefst ophangt.

Zo creëer je sfeer in huis

Je kunt de elektrische zonwering eenvoudig programmeren om specifieke scenario’s en timers te volgen. De sfeer van uw woning kan perfect worden aangepast aan uw levensstijl en uw wensen. Voor meer informatie kunt u terecht op deze website.